Satinin

Jag skäms!

Allmänt Permalink1

Igår fick jag möjlighet att träffa en pojke, han är 14 år. För ett år sedan startade han sin flykt, och för fem månader sedan hamnade han i Sverige utan att veta vart på jorden han befann sig!

 

Han berättade om hur talibanerna behandlade honom och hans familj i Afghanistan. Hans pappa trotsade staten mycket och därför blev familjen extra utsatta. En dag så kom talibanerna hem till dem och slog ner två av sönerna i familjen, som ett hot. 

 

Pojken började sin flykt en dag när han var på väg hem från skolan, han blev stoppad på vägen av sin granne som sa att han inte kunde gå hem för att talibanerna var där. Han hade inget annat val än att försöka ta sig till Iran där han har kusiner. När han väl kommit till Iran var han tvungen att fortsätta fly, eftersom att afghaner inte är accepterade i Iran. Han och många andra gick, de gick hela vägen från Iran till Turkiet. Det är ca 100 mil som de gick, utan mat, utan vatten och utan skor! Han var ensam, ingen familj och endast 14 år! Det är så jäkla förkrossande att få veta vad han har varit med om. 

 

Jag skulle kunna berätta hela historien, men jag är rädd för att jag gör honom en björntjänst. Så jag slutar här. 

Men jag måste bara uttrycka pinsamheten i hur folk i Sverige beter sig! Det konspireras mycket kring att människorna som flyr, flyr till Sverige för att det är något positivt! Helt djävla sjukt! Det är ingen människa som skulle göra en sådan här flykt som den här pojken har gjort självmant. Skräcken som visar sig bakom ryggen pushar hela tiden framåt, det är inget som någon gör för att få åka taxi gratis i Sverige! Djävla idioti, läs på, utbilda dig och tänk noga efter innan du uttalar dig om de här människorna!

 

Jag skäms Sverige, jag skäms för att kalla mig svensk, just nu sitter det till och med sådana här idioter i riksdagen som ska hjälpa till att styra vårt land. Jag börjar mer och mer tro på att det i framtiden kommer finnas en tid där jag behöver fly från Sverige. Inte på grund av invandrare eller människor i olika färger, utan på grund av rasismen som växer sig starkare och starkare. 

 

Till top