Satinin

Den första tentan..

Allmänt Permalink0
 
 
Igår skrev jag min första tenta som lärarstudent. Det har snart gått en månad, sjukt ballt! totalt 6 veckor sen jag sa hej då till donken, jag är verkligen inte en donken arbetare längre. Jag va fkatiskt där idag, 6 veckor tog det ^^ Jag och J hade precis vart och storhandlat, så välbehövt! I alla fall jag kom för första gången på 4,5 år till donken i driven och beställde mat som vem som helst. Så sjukt konstig känsla! Men samtidigt en bra känsla. Det känns bra att ha lämnat det där bakom mig nu. Det känns skönt. Så vad har jag gjort som jag inte kunnat göra när jag va en donken människa?
 
1) Jag har varje dag haft nagellack :D Vardagslyx för mig!
2) Jag har fått en starkare relation till J nu när vi faktiskt ses mer än 2 dagar i veckan fast vi bor ihop!
3) Jag slipper slita ut piercingar och ta av andra smycken hela tiden...
4) Jag har faktiskt börjat bli mer medveten om min stil ^^ Den börjar smyga sig tillbaka nu efter 4 år i donken uniform!
 
Det mesta känns bättre men något som verkligen känns bäst är mina händer. Ni som känner mig vet om att jag har ledproblem i mina händer. Nej jag vet inte varför men det har antagligen att göra med min psoriasis. Hur som helst så blir jag inte helt slut i mina händer längre, och jag är pigg att göra saker och jag har fakstikt orken att träna nu också.
 
Jag har i och för sig haft lite ont i händerna men det var nog efter tentan igår. Skrev 6 handskriva sidor. Problemet med mina händer är att det är liksom svårt att greppa i saker, kan inte öppna burkar eller flaskor till exempel. I alla fall tentan..
Det är väldigt annorlunda från hur det är med vanliga prov. Den här tentan var på kronoligisk översikt, medeltid. Tentan omfattade 3 frågor. Har man vart med på alla seminarier i skolan behövde man bara göra 2. Så jag gjorde 2 frågor. första frågan handlade om jordbrukets utveckling 1000-1500 samt följder efter digerdöden. Den andra frågan handlade om ghana och mali samt muslimernas påverkan i de samhällena. 
 
Spännande va? 
 
Jag kan nog säga att ja jag kan det här nu!
 
Sjukt stolt!
 
Till top