Satinin

Är det helg nu?

Allmänt Permalink0

Jag har ju faktiskt en helt ledig helg, igen! Det är inte ofta det händer. Men i och med att mitt jobb är stängt i morgon så är det inte så konstigt.

Jag har precis avslutat plugget, tror jag. Har suttit och skrivit hela dagen till och från. Har verkligen inte suttit hela dagen men det känns så.

Vid ett tiden så var jag hos veterinären med min älskade Linus. Linus är min katt även fast han bor hos mamma, han har alltid varit min kisse! Bara så att ni vet är han min.

Hur som helst har Linus 15 år varit väldigt dålig på att äta, och han har för vana att kräkas typ en gång om dagen nu för tiden. Så vi for till doktorn för att undersöka saken. Veterinären sa att han hade vissa tänder som inte såg så bra ut, därav att han äter dåligt. Enbart mjuk mat i framtiden för herr Linus. Hon ville även ta blodprov för att kika på hur hans njur- lever och sköldkörtelvärden ser ut. Vi får mer svar på måndag. Hoppas verkligen att allt ser bra ut.

Jag har för övrigt nu reflekterat sönder 7 sidor på datorn. Håller på med examinationsarbete i ämnesdidaktik. Låter det som rena grekiskan? Det är inte ens värt en förklaring om man inte är jätteintresserad av lärarutbildningen. Hur som helst så är det rätt flum, reflektion. Vi reflekterar så grymt mycket i skolan. Allt är enbart diskussion och reflektion. Vet ni varför? För att ingen har något svar. Det finns inga svar på hur en ska vara som lärare, hur en ska lära ut, hur en väcker intresse i klassrummet. Det är för oss att reflektera fram.

Jag saknar mattelektionerna. Jag saknar konkreta facit med svar. Livet är så mycket lättare när det finns facit.

Hur filosofiskt blev det inte nu?

Aja nu är det dags för den här pluggisen tar helg. Mamma bjuder på Oxfilé ikväll, och vin hoppas jag.

Peace.

 

Gammal bild på mig och min Linus <3 Du måste leva i många år till! Jag tillåter inget annat. 

Till top