Satinin

Två dagar kvar till paradiset

Allmänt Permalink0

På fredag bär det av, på lördag sitter jag i sanden i vackra Krabi!

Jag kan fortfarande inte förstå att det händer, men jag ska verkligen åka iväg till paradiset. Jag har inte varit utomlands på typ 2,5 år. Och senaste resan kan jag nog klassa som den sämsta resan jag varit på… men det tänker jag inte gå in på.

Nu ska alla mina positiva tankar tillägnas vackra Krabi, sitter och googlar bilder och drömmer mig bort. Det finns så mycket som är bra med den här resan;

  1. Den är gratis
  2. Det är fucking Thailand
  3. Jag kommer kunna skippa plugget helt, aka två hela veckor utan plugg och jobb
  4. Värt att skrivas igen, två HELA veckor utan plugg och jobb!!
  5. Kvalitetstid med två av mina systrar och min Papi

Åh vad jag längtar nu! Längtar efter att sitta vid poolen med en drink i handen, längtar efter stranden och havet, längtar efter solen.

Förberedelser just nu är att gosa katt, massor med gos! Jag har ju aldrig lämnat mina små förut, och nu ska jag vara utan dem i två veckor. Det känns tungt, jag som många andra lider av separationsångest. Men det ska nog gå bra. De kommer ha det bra hos gudmor och gudmors systrar.

Idag ska jag träna, tvätta och städa! Ska även börja med packningen! Pappa påminner mig flera gånger om att inte packa för mycket, för vi ska ju handla massor med fina saker där nere. Därför börjar jag packa i tid, då har jag tid att tänka efter och revidera packningen. Det gäller ju att ha en plan!

Nu måste jag börja ta tag i den här dagen! Klockan är ju snart halv 12, jag har nog redan gått på semester….

 

Vårt hotell 

Paradise <3

Till top