Satinin

Host host host

Allmänt Permalink0
Har det hänt mycket sen jag skrev sist? Jag blev i alla fall förkyld... J säger att det brukar bli så när man kommer igång med träningen i början.. Så det var ju typiskt!

Tisdagen bjöd på redovisning i plugget, samt köpte jag ny kurslitteratur till nästa block som då blir tidigmodern historia. Böckerna kostade mig 1600kr och har inte köpt alla, 2 kvar tror jag!

I onsdags agerade jag matte hjälp! Efter det skulle jag vaccinera mig. Efter ett kort besök på ungdomsmottagningen i måndags kom jag fram till att det är dags att vaccinera mig mot hpv, livmoderhals cancer. 
Jag gick på nåt drop in hos Österåkers doktorn. Kärringen stack i en spruta i armen på mig och säger "oj! Fel spruta!" Panik!! Hon sprutade tydligen inte in nåt av det som va fel, men va fan! Inte ok! Nästa spruta tar jag inte hos dem! Det blir nog hos husläkarna i österåker istället! Privat är inte alltid bättre!
Kvällen bjöd på bio och middag!

Torsdag... Fixade utväxten! Underbart! Det hände nog inte så mycket mera, lite plugg eller så kanske jag sov ;) 

Fredag, tenta plugg! Behövde verkligen komma igång med det! På kvällen vart det spel mys hos kompisar :) 

Lördag: började bli mer sjuk, halv sov och gjorde klart första frågan på tentan! Sen åkte vi till kyrkan och tittade på alla fina ljus, kvällen avslutades med tv spel ;)


Nu ligger jag här på soffan och heller i mig hostmedicin! Blä! Men men nu ska jag återgå till min roliga hem tenta!


Puss

 
Såhär ser det ut just nu^^ orkar inte städa.

Till top